Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за конкретна алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за конкретна алфа 147

Здравейте на всички!!!

Предстои ми покупка на алфа 147.Искам да попитам някой дали знае нещо конкретно за тези алфи. днес я видях и много ми хареса.Бих желал да прочета мнения от вас тъй като досега съм карал само немски машини и за пръв път ще взимам италианска кола. Има ли нещо по особено което трябва да гледам при покупка на алфата.

Благодаря на всички предварително

нещо не се качиха снимките

Comment

коя точно си видял?
      и всъщност какво точно питаш?
      дали са здрави
      дали вървят
      дали си струват парите
      дали са пичеловки
      или?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

всичко ме интересува без това дали са пичеловки(такава си имам, пък и съм женен вече)!!! колата ще се ползва предимно градско за втора кола. видях и двете но не на живо а само по снимка. тези двете ми харесаха най много. за това колко струва поддръжката прочетох във форума. питам дали някой познава колите нали все пак си правите сбирки и може там да сте се виждали ако сте от един град. също така ме интересува дали имат някакви особености (как да го обясня по добре незнам)

пс: едната алфа е в пловдив пък другата във В.Търново
        Мерси предварително

Comment

еми на снимката и двете изглеждат добре..... Едната е без номер, а другата е с чужд номер, незнам дали някои ще може конкретно да се изкаже за тези коли.....

при покупка на алфа се гледа каквото и при покупка на всеки друг автомобил - под капака - има ли омасляване или други течове (в такъв случай е добре колата да не е измита току що, за да се види истинското състояние на нещата), има ли шумове при карането, върви ли добре и т.н. какво се гледа винаги....
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
            еми на снимката и двете изглеждат добре..... Едната е без номер, а другата е с чужд номер, незнам дали някои ще може конкретно да се изкаже за тези коли.....

при покупка на алфа се гледа каквото и при покупка на всеки друг автомобил - под капака - има ли омасляване или други течове (в такъв случай е добре колата да не е измита току що, за да се види истинското състояние на нещата), има ли шумове при карането, върви ли добре и т.н. какво се гледа винаги....
            ...така си е; гледаш каквото на всички други коли...
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

благодаря ви!!!Изчетох доста от мненията във форума.казвам го защото веднага някой ще каже пусни търсачката и ще видиш какво пише.Това вече го направих :P Идеята да пусна тази тема беше ако някой конкретно знае нещо за тези двете алфи.Иначе много ми харесват и от всичко което съм прочел разбрах че повече са плюсовете а минусите са относно ходовата част и цените за поддръжка. Има и други дребни неща но така е при всяка кола. мерси още веднъж

Comment

относно ходовата част - моята вече навъртя 12 хил в БГ и още не се чуват онези гадни шумове от окачването, а това са си доста км, като имаш предвид, че е карана основно в София и пропадането в дупка и шахта е неизбежно.....
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

колега едно съветче и от мен-ако някоя от двете е JTD вземай нея,много икономична,върви супер,по лесна подръжка
                  иначе този модел е супер-як дизайн,супер интериор,много екстри,много надеждни двигатели
                  stilo sw 1,9 JTD 03g
                  alfa 147 1,9JTD 01g
                  alfa 156 1,9JTD 01g
                  barchetta 1,8 98g
                  alfa 145 1,6 97g

Comment

Преди време някой беше търсил ЖТД 147 и от над 15коли гледани имаше само една читава за около 17 000лв.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Тази алфа където е в Търново е продадена колега да знаеш ПРосто информативно.
                      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

За другата Алфа незнам,нека колегите кажат.НО изглежда добра.

Всичко е на късмет на какво ще попадпеш...Просто никой нищо неможе да ти гарантира за колите.
                        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                        X